Известие

Collapse
No announcement yet.

Много ми е ниска Алфата ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предишната ми кола не беше от най-високите, но когато взех Алфата направо в началото ми образува стрес - просто нямаше лежащ полицай на който да не задира и да съм като на кантар. За паркиране по бордюрите и през ум не ми е минавало. В последствие се оказа, че средното ми гърне е някакво неоригинално тумбесто. Смених всичките гърнета с оригинални и сега вече нямам проблеми със задирането отдолу. За катерене по бордюрите обаче и не помислям, а и както се каза по-горе - паркиране само назад.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

При мен предните амортесьори бяха изпуснали и беше направо ужас на легналите полицай с 0.5 км/ч по диягонал и пак опираше. След смяната обаче предницата се вдигна много и разликата е и видима ! Не че я качвам по бордюрите сега, но имам доста по-големи шансове. Онзи ден малко преди "Попа" единственото место беше в/у един бордюр и както при качването така и при слизането нямах проблеми макар че бях с баща ми ( и 2мата сме по около 110-20 кила ) и естествено бях много внимателен. С две думи колата си е нисичка...
      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

За мен проблема се решава с много внимателно каране и както казаха колегите забравяш за минаване през бордюри иначе ефектът беше следния
        Attached Files
        Fiat Punto 1.2 75 ELX
        EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Working...
        X